aug15

In de zoektocht naar de verdachte van een dodelijke schietpartij in Spijkenisse deed een arrestatieteam van de politie op 15 augustus aan het begin van de avond een inval in een woning in Vlaardingen. De verdachte werd niet aangetroffen.

Op zaterdag 3 augustus werd op een parkeerplaats op de Noordakker in Spijkenisse een 40-jarige man uit Spijkenisse neergeschoten. Hulpverleners waren snel ter plaatse, maar hun ingrijpen mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een rechercheteam van 20 mensen startte meteen een onderzoek. Al snel werd de identiteit van de vermoedelijke schutter bekend. Het onderzoek was er dan ook op gericht deze man zo snel mogelijk op te sporen en aan te houden.

Op donderdag 15 augustus werd de verdachte op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Een tip leidde naar zijn mogelijke verblijfplaats in Vlaardingen. Daar werd hij aan het einde van de middag door een arrestatieteam van politie een inval gedaan. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

 
< >
  • Blauw zwaailicht -


 

Reacties

reacties