jul21

Den Haag – In de nacht van maandag 20 naar dinsdag 21 juli is er brand uitgebroken in een woning aan de Torenstraat in het centrum Den Haag. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en schaalde op naar zeer grote brand GRIP1.

Vele ambulances en ook het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse. Een slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen zijn ook naar het ziekenhuis gebracht, maar deze raakte minder zwaargewond. Een slachtoffer dat na ruim drie kwartier uit de woning werd gehaald is overleden. Er zijn omliggende woningen ontruimd. Bewoners van die woningen worden opgevangen in het nabijgelegen politiebureau. Over het exacte aantal verdere gewonden is niets bekend. De oorzaak zal later worden onderzocht.

 
< >
  • IMG_5192-BorderMaker -
  • IMG_5195-BorderMaker -
  • IMG_5201-BorderMaker -
  • IMG_5206-BorderMaker -
  • IMG_5209-BorderMaker -
  • IMG_5210-BorderMaker -


 

Reacties

reacties