jul22

Dinsdagmiddag zijn twee personen zwaargewond geraakt op een schip. De slachtoffers ademde een giftige stof in. Ze waren in een tank aan het werk toen ze plots niet goed werken. Nog twee personen die boven de tank werkte raakte ook onwel van de giftige stoffen. Vele ambulances, twee traumahelikopters en meerdere brandweer eenheden kwamen ter plaatse.

De slachtoffers zijn met blusboten en politieboten van boord gehaald. De zwaargewonde slachtoffers zijn voor een speciale behandeling naar Amsterdam en Antwerpen gebracht. Vanavond zijn opnieuw drie personen onwel geworden. Een gewonde is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De rest is ter plaatse behandeld. In totaal zijn zeven personen gewond geraakt. De mannen werkten allemaal op het schip de Bomar Mercury. Het schip is volledig ontruimd. De politie zal met andere hulpdiensten morgen verder onderzoek gaan doen.

 
< >
  • IMG_5257-BorderMaker -
  • IMG_5259-BorderMaker -
  • IMG_5263-BorderMaker -
  • IMG_5270-BorderMaker -
  • IMG_5278-BorderMaker -
  • IMG_5286-BorderMaker -
  • IMG_5291-BorderMaker -
  • IMG_5301-BorderMaker -


 

Reacties

reacties