aug11

Een brasserie aan de Strandweg in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen is maandagnacht volledig verwoest door een grote uitslaande brand. De brandweer kwam uit regio’s Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden ter plaatse.

Doordat het pand van hout was, was er al snel geen houden meer aan, en viel het gebouw ten prooi aan de enorme vlammenzee. De brandweer heeft er voor gekozen de brand gecontroleerd te laten uitbranden omdat er niets meer te redden was toen de brandweer aankwam. Het is onbekend hoe deze brand zo snel, zo groot worden. De politie zal hier samen met een speciaal team van de brandweer later onderzoek naar gaan doen. Brandstichting wordt niet uitgesloten. 

 

 
< >
  • IMG_9350-BorderMaker -
  • IMG_9355-BorderMaker -
  • IMG_9359-BorderMaker -
  • IMG_9406-BorderMaker -
  • IMG_9411-BorderMaker -
  • IMG_9415-BorderMaker -
  • IMG_9418-BorderMaker -
  • IMG_9425-BorderMaker -


 

Reacties

reacties