aug16

Een man is zondagochtend in alle vroegte zwaargewond geraakt tijdens een politieachtervolging, aldus de brandweer. De politie werd op de Schiedamseweg in Rotterdam aangesproken door een taxichauffeur die een auto zag rijden met exact dezelfde kentekenplaten.

Toen de politie de man wilde staande houden besloot hij er met hoge snelheid van door te gaan. Na een lange achtervolging raakte de bestuurder op Dillenburgsingel in Vlaardingen de macht over zijn stuur kwijt en botse met hoge snelheid tegen een boom. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit zijn voertuig te bevrijden. Een ambulanceteam en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse voor medische assistentie. De man is naar het ziekenhuis gebracht. In de auto werden nog meer gestolen platen gevonden.

 
< >
  • IMG_9454 -
  • IMG_9462 -
  • IMG_9472 -
  • IMG_9484 -
  • IMG_9491 -
  • IMG_9498 -
  • IMG_9506 -
  • IMG_9511 -
  • IMG_9518 -


 

Reacties

reacties