Over

Over Tolhuisen Foto&Video

Tolhuisen Foto&Video is een officieel bedrijf. Tolhuisen Foto&Video staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57564035. Dit omdat TolhuisenFotografie.nl zich steeds meer bezig houdt met het maken van videoreportages.

Tolhuisen Foto&Video op locatie?

Tolhuisen Foto&Video kan op locatie foto- en videowerk voor u doen! Als het moet heeft u binnen vijf minuten het origineel in bezit. Wilt u Tolhuisen Foto&Video op uw locatie? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@tolhuisenfotografie.nl

Persfotografie

Tolhuisen Foto&Video is gespecialiseerd in persfotografie en persvideografie. Wij leveren deze diensten aan diverse landelijke en regionale media te denken aan:

NOS Journaal
RTL Nieuws
ANP
Telegraaf
Algemeen Dagblad
Dagblad Metro
Rotterdams Dagblad

Ook voor andere media maken wij foto en video materiaal. Echter in mindere maten, vandaar dat deze hier niet staan vermeld. Het leveren van het materiaal aan vaste afnemers gaat via internationaal Persbureau GinoPress.

Maar ook voor evenementen, feesten en bijvoorbeeld sportwedstrijden staan wij graag voor u klaar.

Heeft u TolhuisenFotografie.nl ergens anders voor nodig? Neem dan eens contact op met ons, en wij zullen samen met u naar de beste oplossing zoeken.

Copyright 2015

Op alle foto’s, video’s en teksten die op deze website worden geplaatst rust een copyright en mogen dus niet zomaar worden opgeslagen en/of gepubliceerd. Wilt u in het bezit komen van foto, video of tekst materiaal dient u contact op te nemen met Tolhuisen Foto&Video via de knop contact.